Nieuws

COVID-19 maatregelen voor onze praktijk

    1. De telefonische consultaties waar we de voorbije maanden met gewerkt hebben blijven bestaan. Indien je inschat dat een consultatie op de praktijk niet nodig is, kan je dit via de telefoon aangeven en dan bellen wij je later terug voor een teleconsultatie. Het kan gebeuren dat wij het wel noodzakelijk vinden om je op de praktijk te ontvangen en zullen je dan een afspraak geven.
    2. Bij het binnenkomen van de praktijk draag je een mondmasker, van thuis meegebracht. Een proper stoffen mondmasker is zeker van voldoende kwaliteit. Zowel bij het binnenkomen als het buitengaan ontsmet je je handen met de alcoholgel.
    3. We zullen in de praktijk aangeven waar je kan plaats nemen om te wachten op uw consultatie, zodat voldoende veilige afstand gewaarborgd blijft.

 

Lees de meest correcte en recente info op info-coronavirus.be

Praktijkruimte te huur in Kontich.

Je kan als paramedicus bij ons een ingerichte praktijkruimte huren. In deze professionele omgeving kan je je specialisatie optimaal uitoefenen. Op die manier willen we de eerstelijnszorg in onze huisartsenpraktijk uitbreiden en een multidisciplinair team vormen. We denken aan een psycholoog, diëtist, diabeteseducator, podoloog, vroedvrouw, logopedist, audioloog of orthopedagoog.

De praktijkruimte is op een rustgevende manier ingericht, met veel lichtinval. De praktijk zelf heeft een secretariaat, wachtruimte, twee toiletten, een keuken en een ontspanningsruimte. We bieden de ruimte aan per dagdeel van 4 uur, en dit van maandag tot en met zaterdag. In de huurprijs zijn de algemene kosten (water, elektriciteit, verwarming, internet, poetsen, …) inbegrepen.

Mail info@deblauwesteen.be voor meer info en een rondleiding.

Groepspraktijk De Blauwe Steen - Blauwesteenstraat 35, 2550 Kontich - 03 457 75 75